Jak zrobić pudding z tapioki bez jajek

Nie ma nic lepszego niż pudding z tapioki, ale na pewno słyszałeś o jajkach w nim. Tak, to prawda, że tradycyjny przepis na pudding z tapioki jest robiony z jajkami, ale można go zrobić bez jajek. Przedstawię Wam sposoby, dzięki którym możecie zrobić pudding z tapioki bez jajek.

Składniki:

1 filiżanka mleka

½ filiżanki proszku z tapioki

¼ filiżanki masła

¼ łyżeczki soli

Kilka łyżek cukru

Mleko kokosowe

Możesz dodać mleko kokosowe, aby było smaczniejsze.

Sposób:

Podgrzej mleko, cukier i sól na patelni. Dodaj do niego tapiokę w proszku.

Mieszaj nieprzerwanie przez 1 do 2 minut.

Pozostaw na minutę do zagotowania.

Mieszaj przez kolejne 5 do 6 minut.

Dodaj masło i dobrze wymieszaj.

Podawaj pudding na gorąco.

Wnioski:

Tapioka jest dobrym źródłem węglowodanów i minerałów, a także jest bogata w białko. Jest również używana do robienia deserów. W rzeczywistości jest to najpopularniejszy węglowodan, który jest używany na świecie do robienia deserów.

Możesz również zrobić pudding z tapioki bez jajek, dodając mleko kokosowe. Jestem pewna, że będzie Ci smakował.

Jeśli podoba Ci się ten film to nie zapomnij go udostępnić.

Dzięki za oglądanie.

Polub i zasubskrybuj nasz kanał, aby uzyskać więcej.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące tego filmu, to skomentuj je poniżej.

Dziękuję.

Jak zrobić budyń z tapioki bez jajek?

Nie ma nic lepszego niż pudding z tapioki, ale na pewno słyszałeś o jajkach w nim. Tak, to prawda, że w tradycyjnym przepisie pudding z tapioki jest robiony z jajkami, ale można go zrobić bez jajek. Przedstawię Wam sposoby, dzięki którym możecie zrobić pudding z tapioki bez jajek.

Składniki:

1 filiżanka mleka

½ filiżanki proszku z tapioki

¼ filiżanki masła

¼ łyżeczki soli

Kilka łyżek cukru

Mleko kokosowe

Możesz dodać mleko kokosowe, aby było smaczniejsze.

Sposób:

Podgrzej mleko, cukier i sól na patelni. Dodaj do niego tapiokę w proszku.

Mieszaj nieprzerwanie przez 1 do 2 minut.

Pozostaw na minutę do zagotowania.

Mieszaj przez kolejne 5 do 6 minut.

Dodaj masło i dobrze wymieszaj.

Podawaj pudding na gorąco.

Wnioski:

Tapioka jest dobrym źródłem węglowodanów i minerałów, a także jest bogata w białko. Jest również używana do robienia deserów. W rzeczywistości jest to najpopularniejszy węglowodan, który jest używany na świecie do robienia deserów.

Możesz również zrobić pudding z tapioki bez jajek, dodając mleko kokosowe. Jestem pewna, że będzie Ci smakował.

Jeśli podoba Ci się ten film to nie zapomnij go udostępnić.

Dzięki za oglądanie.

Polub i zasubskrybuj nasz kanał, aby uzyskać więcej.

Jeśli masz jakieś pytania dotyczące tego filmu,